Εύρος τιμών: από €200 to €2,500,000
ΕΥΡΟΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ: από 10 m2 to 1,000 m2
Αλλα χαρακτηριστικά

Υπηρεσίες που Ξεχωρίζουν

Μεγάλο μέρος της επιτυχίας μας ωφείλεται στις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρει μόνο το γραφείο μας, ώστε να μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι σε κάθε στάδιο της συνεργασίας μας.

Εκτίμηση Ακινήτου

Η σωστή εκτίμηση ακινήτου είναι απαραίτητη ώστε να γνωρίζετε την μέγιστη τιμή πώλησης σε μια δυναμική αγορά.

Επαγγελματική Φωτογράφηση

Η γνωστή ρήση μια εικόνα ισούται με χίλιες λεξεις μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους, γι’αυτό και προσφέρουμε επαγγελματική φωτογράφιση (απλή ή πανοραμική 360°).

Youtube Video

Το δημιουργικό μας τμήμα θα φροντίσει να έχετε επαγγελματικό video (απλό ή πανοραμικό 360°) ώστε το ακίνητο σας να είναι περισσότερο ανταγωνιστικό και να επιταχύνει την πώλησή του.

Marketing Plan

Επιστρατεύοντας την πολυχρονή μας πείρα καθώς και την πανεπιστημιακή μας γνώση, θα συντάξουμε κατάλληλο πλάνο προώθησης ώστε να κάνουμε τους στόχους σας πραγματικότητα.

Facebook - Instagram -
Google Ads

Η διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι απαραίτητη, καθώς χρησιμοποιείται απο πληθώρα πιθανών αγοραστών παγκοσμίως. Με σύγχρονες και δοκιμασμένες τεχνικές προωθούμε το ακίνητο σας στα μεγαλύτερα κανάλια όπως Facebook, Instagram, Google Adds.

Διαφήμιση σε Top Portals

Διαφήμηση σε top ελληνικά και ξένα portals. Φρόντίζουμε όχι μόνο απλώς να διαφημιστεί το ακινητό σας στα κυρίαρχα portals ακινήτων Ελλάδας και εξωτερικού, αλλά να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις αναζήτησης.

Video Drone

Video με Drone View είναι μια εντυπωσιακή λύση σε περιπτώσεις μεγάλων οικιστικών εκτάσεων, όπου μας δίνεται η δυνατότητα να συλλάβουμε με πλήρη εικόνα την πολυτέλεια και concept του εκάστοτε σπιτιού, δίνοντας του ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

3D Tour

Το δημιουργικό μας τμήμα πρωτοπορεί και ετοιμάζει επαγγελματικά video 360° τελευταίας τεχνολογίας, με την δυνατότητα να περιηγηθεί στο ακίνητό σας εξ αποστάσεως ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος ακόμα και πελάτες εκτός Ελλάδας

Property Website

Δημιουργούμε με αφοσίωση προσωπική ιστοσελίδα η οποία παρουσιάζει το ακίνητό σας με πολυτέλεια, κύρος και επαγγελματισμό.

Διαφήμιση σε Περιοδικά

Διαφημίζουμε το ακίνητό σας σε περιοδικά real estate Ελλάδας και επιλεγμένες χώρες του εξωτερικού.

Εκπροσώπηση σε Διαπραγματεύσεις

Σας εκπροσωπούμε σε κάθε στάδιο της διαπραγμάτευσης με σκοπό να εξασφαλίσουμε την ιδανική τιμή στον χρόνο που εσείς θέλετε.

Λοιπές Εργασίες

Προσφέρουμε συμπληρωματικές υπηρεσίες: Δικηγόρου, Μηχανικού, Διεκπεραίωση εγγράφων και χρηματοδότησης ακινήτου για την δική σας διευκόλυνση.

Συγκρίνετε